Blind Höna

Sedan 2001

Beviset

19 september 2003 | 5 kommentarer

servetten_big.jpg.
Här är den – bordsplaceringen på Blogmiddag Stockholm 2.0, i onsdags. Medsols från övre vänstra hörnet: Erik, Malin, Steffanie, Susan, David, Fredrik, Stefan, Jenny, Anna och den du läser just nu (som, inom parentes sagt, aldrig kommer att röra alkohol mer i hela sitt liv – hoppas jag får vara med på nästa middag ändå).
David har skrivit dubbla URL:er, och jag puffar gärna lite extra för ”A fistful of euros”, av inte mindre än tre skäl: Den verkar inte dyka upp på listan över ”senast uppdaterade” på weblogs.se (en påminnelse om att inte förlita sig för mycket på tekniken). Den är dessutom en fungerande gruppblogg, med skribenter i flera länder. Slutligen har den enormt många kommentarer till inläggen – en verklig levande dialog.
Update: se en större servett med ett klick.

Kommentarer

5 kommentarer to “Beviset”

  1. Mats Andersson
    september 19th, 2003 @ 13:37

    Underbart! Två frågor bara. Varför är inte bilden klickbar?
    Vad kommer servetten att vara värd om 10 år när bloggandet når sin kulmen och 52% av svenska befolkningen har sin egen blogg? 🙂

  2. Jonas
    september 19th, 2003 @ 14:04

    Nu är den det – klickbar, alltså.

  3. David Weman
    september 19th, 2003 @ 17:07

    Tacjkar ödmjukast för de vänliga orden. Det är förstås inte min förtjänst utan mina briljanta medbloggare. (Utom i den meningen att jag var den som fick idén och förde oss samman.)
    Om du tycker att vi har enormt många kommentarer har du uppenbarligen inte läst många amerikanska politiska bloggar. Daily Kos kan ha över tusen kommentarer per dag. (Uppdelat på flera poster, men ändå.)

  4. Jonas
    september 19th, 2003 @ 17:29

    Jo, det är klart, men jämfört med oss andra på blogmiddagen menade jag närmast – där är fistfulofeuros ju i särklass!

  5. David Weman
    september 20th, 2003 @ 23:18

    Okej. Det har att göra med genren, gissar jag.

Kommentera





Om Blind Höna

Bloggen Blind Höna startade 2001 på adressen kornet.nu/blindhona/. Nu har den flyttat hemifrån till en egen adress. Men det är samma blogg.

Min bok "Jävla skitsystem!" har en egen blogg på javlaskitsystem.se.

RSS-flöde

Sök

Admin